Online kinderkleding

Lies is een jonge moeder van 25 die een week geleden met veel succes bij ons haar rijbewijs heeft gehaald. Na een aantal intensieve lessen had Lies het al vlot onder de knie en door de video en theorielessen bij te staan was ze in een mum van tijd klaar om het examen te doen. Lees hieronder het verhaal van Lies.

HET VERHAAL VAN LIES

Hallo allemaal ik ben een jonge moeder en was voor een tijdje geleden opzoek naar kinderkleding voor mijn jongste dochter. Om voor deze dingen het huis uit te moeten dat is niet mijn ding hoofdzakelijk omdat ik dan gebruik van het openbaar vervoer moest maken en met twee kinderen is dat heus geen makkelijke taak en deed ik het dus liever op een andere manier. Online kinderkleding kopen bespaarde me veel tijd en bovendien hoefde ik niet met de kinderen overal naar toe te sjouwen. Voor een paar weken geleden was ik daar dus mee bezig toen ik via een of ander link hier op de site van, Van Doorn Autorijschool terecht kwam en er plots een enorme zin in kreeg ook mijn eigen wagentje te kunnen rijden en overal met mijn kinderen naar toe te kunnen( mijn man reist nogal veel en is weinig thuis).

Mijn moeder kwam op de kinderen passen wanneer ik de rijlessen nam en vanaf dat moment is alles fantastisch gegaan en had ik met de expertise van de Van Doorn rijinstructeurs in no-time dat roze pasje op zak. Ik koop nog wel online kinderkleding hoor want dat vindt ik ontzettend leuk om te doen, dat samen met je kinderen bekijken wat ze leuk vinden maar kan nu wel lekker overal naar toe en zit niet meer aan mijn huis gekluisterd. Heerlijk gevoel van vrijheid geeft me dat. Hartelijk bedankt Sjors en Tineke( de instructeurs) voor alle hulp zonder jullie zou ik het niet gehaald hebben!