Onze principes

 

Verantwoordelijkheid
We weten dat in onze handen mensenlevens liggen.

Verplichting
Wij bieden de beste service met de behorende aandacht voor elke klant.

Professionalisme
Wij werken met tijd, organisatie en efficiëntie.

Veiligheid
Wij behouden onze wagens in een uitstekende staat, en zijn in het bezit van de benodigde certificeringen.

Innovatie
Wij zijn voortdurend op zoek naar nieuwe ideeën en technologieën om een meer doelmatige en hogere kwaliteit van dienstverlening te kunnen bieden.

Wij zijn voor het bevorderen een rijcultuur
Want niet alleen de theorie en praktijk zijn van belang, maar het bewust zijn en de verantwoordelijkheid bij het besturen van een auto zijn evenwel belangrijk voor ons.

Wij raden onze klanten aan, om zich flink te verdiepen in de theorie en waarvoor wij een speciaal programma hebben ontwikkeld waar je driemaal per week kunt komen om goed door je theorie te gaan.

Wij hebben daarvoor onze gespecialiseerde medewerkers die je graag zullen helpen bij het leren van de verkeersregels en wetgevingen zodat je een hogere kans hebt om te slagen voor je rijbewijs en dat roze pasje op zak hebt, wij zullen ons uiterste best doen om jou daarbij te helpen, de rest ligt bij jou.


 

WAT DOEN WE NOG MEER

Wij weten dat er mensen zijn die zonder enig probleem alles makkelijk leren maar er zijn ook mensen waarvan het juist omgekeerd is en die daar moeilijkheden mee hebben, wij hebben voor deze mensen speciale pakketten omdat we er van overtuigd zijn dat iedereen auto kan leren rijden, dat wil dus zeggen dat mensen met faalangst, dyslexie, autisme, verminderd concentratievermogen of juist impulsief zijn ook bij ons terecht kunnen om rijles te nemen en hun rijexamen kunnen doen.

FAALANGST

Krijg je het al benauwd en loopt het zweet al van je voorhoofd voordat je in de auto stapt? Denk je steeds dat je het niet kan of dat het niet zal lukken? Hangt dat woord “examen” de hele dag door je hoofd te deinen en voel je je onzeker? Dan heb jij last van faalangst, wij hebben in ons team uitstekende medewerkers die je daarbij kunnen helpen en de rijlessen op een bepaalde manier kunnen geven zodat jij je zekerder gaat voelen en het examen je geen zorgen meer hoeft te geven, geef ons de kans om jou te helpen met je rijbewijs dan zal je zelf zien dat alles mogelijk is.

 

DYSLEXIE

Mensen met dyslexie hebben het probleem de woorden niet snel genoeg te kunnen lezen en bovendien verschillende letters en cijfers in de tegenovergestelde richting te zien, hier bij Vandoorn zijn wij gespecialiseerd om te zorgen dat dit probleem zo min mogelijk een last wordt op het moment van autorijles nemen, eenmaal onder de knie hebben we ook nog eens goede theorie pakketten die jou kunnen helpen je theorie examen door te komen zonder problemen. Dus waar een wil is, is ook een weg!


Over ons
Onze Principes
Proeflessen en aandoeningen
Motor en Scooter
Contact