Proeflessen en aandoeningen

AUTISME

Wij bij Vandoorn weten we dat jij met autisme of syndroom van Asperger het moeilijk hebt om situaties en omstandigheden om je heen en in het verkeer snel en goed te kunnen verwerken, de expertise van onze instructeurs op dit gebied zal je doen ervaren dat jij ook je rijbewijs kunt halen op een rustige manier, met veel aandacht en geduld zullen wij jou alles puntje bij paaltje uit leggen zodat er niets ontbreekt wanner jij je examen gaat doen, wij nemen de uitdading aan, jij ook?

 

ADHD en ADD

Iemand die hyperactief is doet dingen zonder na te denken, en iemand die een deficit daar aan heeft laat vaak zijn gedachten dwalen of is vergeetachtig, beide hebben concentratieproblemen daar zijn we bij Vandoorn ons goed van bewust, wij hebben voor hun een exclusief plan bedacht om het ook voor mensen met dit probleem mogelijk te maken om een auto te kunnen rijden en dat roze pasje in hun zak te hebben.

Hiervoor hebben wij instructeurs die specifiek voor dit soort lessen zijn opgeleid en zich ook uitsluitend hiermee bezig houden, dus laat je niet tegenhouden en vraag je proefles aan.

 

 

PROEFLES

Waar je ook zit in Nederland de Vandoornschool zit er ook, dus als jij er klaar voor bent om je eerste stappen te doen met autorijden en je rijbewijs wilt gaan halen, dan staan wij te popelen om jou te kunnen ontvangen bij onze rijschool, daarom bieden aan al onze klanten hun eerste proefles GRATIS aan, zodat je voor jezelf kunt bekijken hoe goed wij zijn om van jou een veilige en verantwoordelijke chauffeur te maken.

Wij zijn natuurlijk niet de enige school maar we zijn wel de beste, vandaar dat we jou deze gratis proefles aanbieden. Omdat we er zeker van zijn dat na deze les wij jou verder zullen begeleiden totdat je je rijbewijs hebt behaalt. Vraag je eerste proefles aan en geef ons de kans jou te bewijzen waarom zoveel klanten voor ons gekozen hebben.


Over ons
Onze Principes
Proeflessen en aandoeningen
Motor en Scooter
Contact