Je rijbewijs halen om naar Curaçao te gaan

Ga je met stage naar Curaçao dan adviseren we om je rijbewijs te halen voor je verlaat. Als je naar Curaçao komt heb je een auto nodig om naar andere plaatsen te gaan. Alles is dichtbij maar het is niet mogelijk lopend te gaan.  Daarom is het handig om een auto op Curacao te huren. Verder als je stage gaat lopen kun je in een studentenhuis blijven.  Een van onze klanten die zijn rijbewijs heeft gehaald is eigenaar van een studentenhuis die je kan uitchecken. Villa Koloniaal is een studentenhuis voor studenten die stage op Curaçao komen lopen. Het studentenhuis is lekker centraal en niks is ver van het huis. Het studentenhuis heeft een zwembad die je kan lekker opfrissen van het lekkere hitte van Curaçao.

Dus haal je rijbewijs en zo kun je lekker stage op CURAÇAO lopen.

Meer informatie over ons klik hier.