Autorijden en een detox-kuur

Rolien is een jonge moeder van 27 die graag haar rijbewijs wilde hebben en zich daarvoor bij ons in had geschreven. Toen wij Rolien aan zagen komen werd het ons ook direct duidelijk dat we voor Rolien een grotere auto nodig hadden, Dit omdat de vrouw ruim 100 kilo woog en wat ze ons al van te voren telefonisch had laten weten. De eerste lessen waren voor Rolien dan ook verschrikkelijk moeilijk omdat ze zich niet goed kon bewegen en iedere keer weer opnieuw met zichzelf in de knel zat, waardoor de praktijklessen een nachtmerrie voor haar waren. Marjolein(een van onze instructrices) had ook met dit probleem gevochten en raadde Rolien aan een Detox-kuur te doen waarmee ze op een gezonde manier zou kunnen afslanken.

Na twee maanden zagen we Rolien weer terug om opnieuw met de lessen te beginnen. Deze keer zagen we een fantastische mooie vrouw binnen lopen die zowel lichamelijk als geestelijk een metamorfose was ondergaan door het gebruik van Detox plus. Ze was nu in staat haar praktijklessen zonder moeite te verrichten en bovendien was ze veel opgewekter dan voorheen. Samen met Marjolein heeft ze toen haar theorie-examen gedaan en slaagde ze voor de eerste keer.

Rolien had bij deze dus twee vliegen in een klap en geeft het ons een enorme goed gevoel hierbij betrokken te zijn geweest. Het gezegde dat luid “ waar een wil is, is een weg” is dus met Rolien bewezen en waar wij getuigen van zijn geweest. Rolien heeft ondertussen haar rijbewijs opzak en helpt nu ook andere vrouwen om deze metamorfose te ondergaan met Detox plus. Overgewicht heeft niet alleen met kilo´s te maken met ook met de reactie van het lichaam en de gemoedstoestand. Op stayhealthy.nl kun je meer lezen over dit thema en hopen we hier veel mensen een plezier mee te doen.