Energie besparen voor rijbewijs

Consumind, de energievergelijker van A tot Z, bespaar op je energie en hou geld over voor je rijbewijs!

Wat is nou fijner dan een energievergelijker die alles van A tot Z voor je regelt zodat jij geen vervelende handelingen, vergelijkingen of bakken met tijd kwijt bent? Juist, dat is heel fijn maar nog fijner als je hierdoor ook flink kunt besparen. Consumind helpt je hierbij. Zij zijn de energievergelijker die de gehele overstap voor je regelt zodra jij kunt besparen op je energiekosten. Zo verlaag je direct je maandelijkste vaste lasten in 5 minuten tijd. Prettig geregeld.

Hoe gaat het in zijn werk?

Consumind heeft inmiddels al meer dan 750.000 huishoudens geholpen met besparen op de energiekosten door alles van A tot Z voor ze te regelen. Deze huishoudens hebben hun gegevens achtergelaten op de website waardoor zij benaderd zijn door een financieel assistent. Hiermee hebben zij hun huidige contract bekeken en vergeleken met meer dan 23 energieleveranciers. Bijna in alle gevallen kon Consumind de huishoudens helpen besparen met soms wel honderden euro’s per jaar! Ook voor deze huishoudens heeft de energievergelijker alles van A tot Z geregeld. Van het bekijken van het huidige contract tot het regelen van alle administratieve handelingen die nodig zijn voor de overstap.

Maak vandaag nog gebruik van de energievergelijker

Het handige van Consumind is ook, dat ze altijd voor je klaar staan. Je kunt namelijk naast het persoonlijke contact, 24 uur per dag en 7 dagen in de week gebruik maken van de online energievergelijker. Je krijgt hier de voordeligste aanbiedingen te zien gebaseerd op jouw verbruik en gegevens. Mocht je willen overstappen dan doe je dit al in drie stappen en ook dan regelt de energievergelijker alles van A tot Z voor je. Zo kun je altijd starten met besparen op je maandelijkse vaste lasten.

Mocht je er niet uitkomen, dan kun je ze altijd een mail sturen. De klantenservice van Consumind zal dan zo snel mogelijk antwoord geven op al je vragen of je begeleiden bij het overstapproces. Zo weet je zeker dat je overstap altijd goed geregeld is én dat je profiteert van de voordelige tarieven bij de energieleveranciers. Consumind, prettig geregeld.