rijbewijs en spouwmuurisolatie

 

Je rijbewijs kan een dure grap zijn, maar met onderstaande tip heb je de investering zo bij elkaar! Spouwmuurisolatie is dé manier om te besparen op de energierekening en het comfort in de woning te verhogen. Spouwmuurisolatie zorgt ervoor dat de gestookte warmte vanuit de woning niet meer kan ontsnappen naar buiten en tegelijkertijd de kou van buiten minder snel de woning binnen dringt.  

Spouwmuurisolatie kan aangebracht worden binnen één dag en is mede daarom één van de meest gekozen na- isolatie maatregelen anno 2017. Naast de snelle installatie zorgt deze isolatie maatregel er ook voor dat de investering binnen 3 tot 5 jaar al terug verdient is.

Voor het aanbrengen van spouwmuurisolatie zijn er verschillende producten op de markt. Het is zorg dat er voor een gecertificeerd product gekozen wordt zodat de klant later niet voor verassingen staat omdat de isolatie niet voldoet aan de eisen die gesteld zijn vanuit de rijksoverheid. Het kan namelijk zomaar zijn dat het isolatiemateriaal welk enkele jaren geleden zijn aangebracht anno 2017 niet  voldoen aan deze eisen. De aanwezige isolatie kan daarom  geen toegevoegde meer hebben op het verhogen van het comfort en het verlagen van de energierekening.

Een van de gecertificeerde producten is op dit moment de Neopixel EPS parel. Deze EPS parel voldoet aan alle eisen en brengt daarom ook de gewenste resultaten met zich mee. Omdat de EPS parel bij vele isolatie maatregelen toepasbaar is, is het een product om zeker eens over na te denken. De EPS parel van Neopixel kan namelijk niet alleen gebruikt worden bij bodemisolatie maar ook bij vloer- en spouwmuurisolatie. Uiteraard is de installatie van deze maatregelen verschillend van elkaar maar de resultaten zullen daarom niet minder zijn.

De juiste installateur, het juiste materiaal en de juiste installatie zijn  uiteindelijk allemaal van invloed op de werking van het product. Bij SCHOTGROEP Isolatie begrijpen wij dat de klant het beste resultaat wilt behalen en daarom zullen wij de wensen, eisen en huidige problemen altijd mee nemen in ons advies.